IPhone og iPad apps til jazzmusikere

Flere og flere hører i dag musik på enten deres tablet, smartphone eller på deres pc. Her kan du nemlig downloade en masse forskellige apps, hvor du kan høre musik. De fleste er gratis, men med mulighed for at tilkøbe et abonnement, som gør, at du kan høre musik uden reklamer. Det smarte ved at have musikken på din smartphone er, at du kan tage den med dig overalt. Desuden kan du også benytte den derhjemme, da du kan tilslutte din enhed til en højtaler, så du virkelig kan nyde musikken.

shutterstock_108592061Hvis man ikke har en smartphone eller tablet?

Hvis du ikke har en smartphone eller tablet, så skal du ud at investere i en, hvis du vil nyde musikken, når du er på farten. Det lyder uoverkommeligt og dyrt, men det er det slet ikke. Du kan nemlig købe det online, hvor du sparer penge i forhold til de fysiske butikker. Du kan blandt andet finde iPhones og iPads online hos Dustin.dk, hvor priserne er helt i bund, og hvor du både får fri fragt og fri retur. Derudover kan du naturligvis også købe dine enheder brugt, hvor du også har penge at spare.

Hvor kan man høre jazz?

Hvis du vil vide, hvor du kan høre jazz næste gang, så kan du nu finde ud af det ved hjælp af en app. Copenhagen Jazz Festival har nemlig lavet en app, hvor du kan se en masse info om netop Copenhagen Jazz Festival, hvilket er noget, alle jazz-elskere ikke kan undvære. Derudover findes der også andre super fede apps, hvor jazz er det vigtigste. Du kan blandt andet finde JazzDanmark og Jazz, som også er nogle supergode apps, som du helt sikkert vil få super meget gavn af som en helt igennem ægte jazz-elsker.